Zwem- en sportcentrum organiseert “School van de week”.

Zwem- en sportcentrum organiseert “School van de week”.

198
0
DELEN

De Beemd organiseert ‘School van de week’

LOCHEM – Zwem- en sportcentrum De Beemd organiseert van oktober 2015 tot en met juni 2016 de buitenschoolse activiteit ‘School van de week’. Liefst vijftien scholen uit de gemeente Lochem zijn aangeschreven om hun zwem- en sportkwaliteiten te tonen. Op de website van het zwembad is te lezen wanneer welke school aan de beurt is.

Programma en deelnemers

De uitgenodigde klas heeft eerst de tijd om gebruik te maken van het recreatiebad met glijbaan, stroomversnelling en whirlpool voordat het programma start. Met aanwezige klassen wordt een interactieve kennisquiz over zwemmen gedaan. Zo wordt de kinderen duidelijk hoe belangrijk het is om goed te kunnen zwemmen en wat voor plezier je in het water kan hebben. Kinderen kunnen deelnemen aan een glijbaanrace, vermaken zich met spelmaterialen en mogen deelnemen aan de klassenestafette.

School van het jaar

De klassenestafette is een competitiespel tussen alle deelnemende scholen. De school die aan het eind van het seizoen de snelste tijd heeft, wint voor de deelnemende groepen vrijkaartjes voor de discoavond en de ‘School van het jaar’ wisselbeker.

De scholen die uitgenodigd zijn om deel te nemen zijn De Propschool, Nettelhorst, Prins Hendrikschool, Sint Josephschool, Julianaschool, Beatrixschool, Bargeweide, De Vennegötte, De Vullerschool, J vd Hoevenschool, Villa 60, De Rank, De Toermalijn, De Branink en De Barchschole.

Kijk voor meer informatie op www.zwembaddebeemd.nl.

DELEN