De keien op de Markt liggen weer onder vuur!!!

De keien op de Markt liggen weer onder vuur!!!

209
0
DELEN

De keien op de markt liggen weer onder vuur.

Marktkooplieden en mensen die slecht ter been zijn verfoeien de kinderkopjes. De gemeente Lochem is reeds al een poos op de hoogte van de klachten en beraadt zich op alle mogelijke oplossingen.De marktkooplieden klagen over de vele verzakte steentjes. Laat staan de mensen die slecht ter been zijn of in een rolstoel zitten en wat dacht u van de rollators die blijven steken. Daarnaast blijft meer dan op 10 plekken het water in de kuilen staan.  De oplossing volgens groenteboer Gerard Derks i daarom ook ASFALT.

Steun

De marktkooplieden weten zich hoe dan ook gesteund door D66.  Fractievoorzitter Hamp Harmsen zegt ook het volgend hierover

Wat mij betreft gaan ze er morgen uit. Het moet niet zo zijn dat je op bergschoenen moet lopen en jong en fit moet zijn om naar d markt te kunnen. Oudere mensen moeten dat ook kunnen. Harmsen opteert voor gladde klinkers.

De gemeente Lochem kent de klachten, laat een gemeentewoordvoerder weten. Momenteel worden mogelijke oplossingen in kaart gebracht, zonder dat daarbij al een keus is gemaakt.

Inlochem.nl heeft dit probleem al eens aangekaart en klik hier voor het inwonerinitiatief !

DELEN