Barchemse 4Daagse.

Barchemse 4Daagse.

194
0
DELEN

Welkom op onze site waar u alle informatie over de Barchemse wandel4Daagse vindt. Van donderdag 30 juni tot en met zondag 3 juli 2016 vindt de elfde editie van dit sportieve evenement plaats. Vier dagen wandelen over afstanden van 20, 30, 40 of 50 kilometer in een prachtige omgeving. In een gezellige Achterhoekse sfeer genieten van natuur en cultuur.

De Barchemse 4Daagse is één van de weinige Nederlandse wandelvierdaagsen waarbij het gaat om de prestatie om vier dagen uit te lopen, én waarbij de wandelaars kunnen kiezen voor een afstand van 50 kilometer.Eén, twee of drie dagen wandelen is dus niet mogelijk.

Vanaf 1 februari tot en met 26 juni kunt u zich via deze website digitaal inschrijven voor de Barchemse 4Daagse. Net als vorig jaar gaat ook nu de betaling via de digitale betaalmethode iDeal plaatsvinden. Deelnemers die zich uiterlijk op 5 juni aanmelden hebben de keuze om tegen een meerprijs van 3 euro het startbewijs thuisgestuurd te krijgen. Daarnaast bieden we aan maximaal 100 deelnemers de gelegenheid tot last-minute inschrijving bij het startbureau op woensdag 29 juni tegen een meerprijs van 5 euro, als het maximale aantal deelnemers nog niet is bereikt.

DELEN