Zwembad de Beemd – voorjaarsvakantieactiviteiten

Zwembad de Beemd – voorjaarsvakantieactiviteiten

253
0
DELEN

Voorjaarsvakantie vol leuke activiteiten voor echte waterratten!

De voorjaarsvakantie in zwem- en sportcentrum De Beemd staat weer bol van de activiteiten! Op maandag 22 februari doelschieten in het water en een waterbasketbaltoernooi. We starten om 13.30 uur en het duurt tot 15.30 uur. Dinsdag 23 februari starten we vanaf 13.30 tot 15.30 uur met hinderniszwemmen ‘blok-aan-je-been-zwemmen’. In het water word je uitgedaagd om zo snel mogelijk zoveel mogelijk opdrachten te doen. Woensdag 24 februari van 13.30 uur tot 15.30 uur ligt een metersgrote opblaasbare octopus in het water. Plezier voor iedereen!
Donderdag worden alle gasten uitgedaagd om een spectaculair parcours af te leggen in het water. Zwem jij het snelste onder- en over onze matten. Duik jij onze duikpop op én ben jij ook nog de snelste?
Vrijdag organiseren wij de altijd populaire glijbaanrace. Ben jij zo snel mogelijk beneden én ligt de bal in het koude badje? We zijn benieuwd naar jullie zwemkunsten!
En als afsluiter hebben we op zondag de octopus weer in het water liggen en kan je meedoen aan een spetterend waterparcours. Ben jij er ook weer bij? ‪#‎Lochem‬www.zwembaddebeemd.nl

DELEN